ICT Solutions

Uw organisatie is altijd gebaat bij oplossingen. U wilt dan ook dat ICT iedere oplossing ondersteunt en versterkt. ICT is echter niet de oplossing zelf. ICT ondersteunt de oplossing. De oplossing dient eerst gevonden te worden en ICT kan daar vervolgens vorm aan geven.

Open Office tekstverwerken, spreadsheets, beeldbewerking
Open Office tekstverwerken, spreadsheets, beeldbewerking

Marcus Rolloos Coaching Result helpt op een objectieve manier bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes die uw organisatie geld besparen in plaats van kosten. En dat besparen op ICT is tweeledig:

  1. Ten eerste bespaart u op licenties. De meeste licenties voor software zijn zogenaamde “proprietary” software licenties. Deze geven u slechts het recht op het exclusieve gebruik maar onder strikte voorwaarden. Dat betekent veelal dat u gebonden bent aan uw leverancier voor updates, wijzigingen en uitbreidingen.
  2. Ten tweede dient u in sommige gevallen uw processen aan de software aan te passen. Dat kan zelfs betekenen dat uw medewerkers meer handelingen dienen te verrichten of langer over een handeling doen dan wanneer u kon kiezen voor een ICT oplossing die tot in detail aangepast is op uw wensen en processen.
Sugar CRM, de ideale en meest aanpasbare CRM oplossing voor ieder bedrijf
Sugar CRM, de ideale en meest aanpasbare CRM oplossing voor ieder bedrijf